31 Οκτ 2008

Και τώρα , Επικοινωνιολόγοι Εξωτερικού

Νέα δεδομένα παρουσιάστηκαν στην «αλγοριθμική» συνάντηση με τον «Επίκουρο» Σύμβουλο Αναδιοργάνωσης. « Δεν είμαστε επικοινωνιολόγοι», διευκρίνισε ο κ. γενικός γραμματέας. (Η Επικοινωνιολόγος Κυρία αντιπρόεδρος ,έμεινε σιωπηλή).
«Είμαστε Σύμβουλοι Επικοινωνίας», τόνισε ο κ. γενικός. ( Όχι ο «περιηγητής» Γενικός της ΝΥ. Αυτός δεν παρέστη.)
Αφού λοιπόν δεν είναι επικοινωνιολόγοι» , το εύλογο ερώτημα είναι, τι είδους συμβουλές μπορούν να δίνουν για την «επικοινωνία»;
Διότι αφού είναι «Σύμβουλοι» , κάποιον θα πρέπει να «συμβουλεύουν» και για κάτι। Μια «συμβουλή » που θα μπορούσαν να δώσουν για παράδειγμα είναι: «Δεν βρίσκετε έναν καλό Επικοινωνιολόγο».
Το καλύτερο όμως, ήταν η διάκριση σε Επικοινωνιολόγους Εξωτερικού, και Εσωτερικού.
« Εμείς είμαστε διεθνείς Επικοινωνιολόγοι» , τόνισε ο κ. γενικός. (Τα επιδόματα εξωτερικού είναι μόνο για μας ,θα εννοούσε). Την Επικοινωνιολογία Εσωτερικού , που προσφέρει μόνο 1000 ευρώ επιπλέον , την ανέθεσε στους ΠΕ1. (Ε, να πάρουν και αυτοί κάτι).

-Η κάθε υπηρεσία έχει την τιμή της.

Σπύρος Χατζάρας
ΥΓ. Προς ορισμένα «εξαπτέρυγα» της περιόδου Πρωτόπαπα.
« Όταν οι δημοσιογράφοι λέμε ,όχι στο κομματικό κράτος, εννοούμε και το σημερινό και το προηγούμενο. Όταν λέμε επιτέλους τέλος στην Φαυλοκρατία ,και την Παρεοκρατία , εννοούμε και την τέως και την νυν. Συνεννοηθήκα
με;

Δεν υπάρχουν σχόλια: