13 Οκτ 2008

Έξω, τώρα η ΠΕ-ΝΤΟΥΕ.

Πέρασαν 63 χρόνια από την «Νίκη» του 1945. Αλλά ξαφνικά οι Αχρείοι (Άρειοι), ξεπετάχτηκαν από το αβγό του φιδιού, στο εκκολαπτήριο της κ. Παπαδά και του κ. Λειβαδά. Βέβαια, οι καινούργιοι δεν μοιάζουν πολύ με τους παλιούς. Είναι λίγο μπασταρδεμένοι . Δεν είναι το ίδιο ψηλοί και το ίδιο ξανθοί.

Οι «αχρείοι», δεν πιστεύουν στη δημοκρατία, στην αξιοκρατία, στην ισονομία και στην ισοπολιτεία. Πιστεύουν και υπηρετούν μόνο το αφεντικό. Γι' αυτό τους αναθέτουν την προπαγάνδα στο εσωτερικό. Την επανίδρυση του κομματικού κράτους

Γι' αυτό και η «μεταρρύθμιση» δημιουργεί δυο κόσμους. Τους Αρίστους- Αχρείους, τα παιδιά του αφεντικού, και τους πληβείους που θα τους υπηρετούν.

Οι Άριστοι- Αχρείοι τα κάνουν όλα και συμφέρουν.

Οι «αχρείοι», με τις προσευχές του «Οσίου Εφραίμ», ηλθαν ξανά, για να ξεκοκαλίζουν μόνον αυτοί, τα επιδόματα εξωτερικού. Αυτοί, οι απεσταλμένοι της θείας βουλήσεως για να προβάλουν την Ελλάδα στο εξωτερικό.

-Έσχον θεία δωρεά ,να είναι άριστοι στο ξεκοκάλισμα.

Γούνες στη Μόσχα, χαλιά στην Ελβετία, αναλήψεις στο Παρίσι, οικογενειακές διακοπές στην Ιρλανδία τών Καπετάνεων κλπ,κλπ.

Το κακό ήταν, ότι οι Διοικητικοί-υπόλογοι, που υπηρετούσαν μαζί τους, έπρεπε να ελέγχουν τα οικονομικά και τους εμπόδιζαν στο «έργο» τους. Τώρα θα επιδοθούν ανεμπόδιστα στην υλοποίηση της ιερής αποστολής. (Το ξεκοκάλισμα! ).

Χωρίς μάλιστα τους δημοσιογράφους δεν θα υπάρχει και σύγκριση για το τι πραγματικά προσφέρουν.

Είναι ικανοί ή ανίκανοι;
Χρήσιμοι ή άχρηστοι;

Οι «παλιοί» της Πε-ντούε, δεν ξέρουμε γιατί, το είχαν όνειρο, να γίνουν υπηρέτριες των Πρέσβεων, και μόνιμο αίτημα τους ήταν να γίνουν «διπλωμάτες» .
Μετά το κάζο των οικονομικών ακόλουθων, αποφάσισαν να «καταλάβουν» τις Γενικές Γραμματείες για να γίνουν «κυράδες» και όχι δουλικά .

Πιστεύουμε ότι είναι άδικο, να σωθούν μόνο οι Γενικές Γραμματείες από τους «απεσταλμένους του θεού». Για το λόγο αυτό, για κάθε καινούργιο «μαθητευόμενο» που εισέρχεται στην Υπηρεσία μας, να στέλνουμε πέντε στα άλλα υπουργεία για να σωθούν και αυτά.

Έξω, τώρα η ΠΕ-ΝΤΟΥΕ.

Όσοι περισσεύουν, να πάνε στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: