18 Οκτ 2008

Η Ένωση Ακολούθων Τύπου (ΕΝΑΤ) ΑΠΑΝΤΑ

Η Ένωση Ακολούθων Τύπου (ΕΝΑΤ) επιθυμεί να υπογραμμίσει και να υπενθυμίσει προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι:
1. Δεν υιοθετεί την φιλοσοφία και τις βασικές κατευθύνσεις της πρότασης του Συμβούλου Αναδιοργάνωσης της ΓΓΕ-ΓΓΕ και καλεί τους συλλόγους εργαζομένων σε ανίχνευση δυνατότητας κοινής τοποθέτησης.
2. Έχει τοποθετηθεί με τον σαφέστερο τρόπο υπέρ της ενίσχυσης των λειτουργιών της ΓΓΕ- ΓΓΕ μέσα από ένα σχήμα 3 διακριτών πυλώνων (1. Κυβερνητική Εκπροσώπηση και Ενημέρωση στο Εσωτερικό, 2. Πολιτικές Υποστήριξης και Εποπτεία ΜΜΕ και 3. Διεθνής Επικοινωνία και Προβολή της Ελλάδας στο Εξωτερικό), στα πλαίσια του οποίου όλοι οι υπάλληλοι θα έχουν ευκαιρίες εξέλιξης αναλόγως εξειδίκευσης, προσόντων και απόδοσης.
3. Κατά κανένα τρόπο δεν είχε ποτέ προνομιακή σχέση με τον Σύμβουλο Αναδιοργάνωσης. Η μόνη της «σχέση» υπήρξε η έγκαιρη επικοινωνία και κατάθεση απόψεων για το μέλλον της ΓΓΕ-ΓΓΕ.
Η Ένωση Ακολούθων Τύπου:
4. Καταγγέλλει το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται με επώνυμες και ανώνυμες ανακοινώσεις και καλεί όλους σε επαναφορά ενός κλίματος συνεννόησης επί των αρχών της λογικής.
5. Καταγγέλλει τους ανυπόστατους και απαράδεκτους υπαινιγμούς επωνύμων και ανώνυμων εναντίον στελεχών της διοίκησης του Συμβούλου Αναδιοργάνωσης.
6. Υπογραμμίζει ότι δυστυχώς παρά τις εκκλήσεις μας κανείς σύλλογος δεν κοινοποίησε μέχρι σήμερα στην ΕΝΑΤ τις θέσεις - προτάσεις του ή τις κατευθύνσεις κάποιου οράματος για την ΓΓΕ-ΓΓΕ, έτσι ώστε να δημιουργηθεί κλίμα συνεννόησης. Αντιθέτως η ΕΝΑΤ εγκαίρως ενημέρωσε για τις θέσεις της.
7. Υπογραμμίζει ότι εντός του υπό διαμόρφωση κλίματος κακής επικοινωνίας θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί κοινή γραμμή υπεράσπισης της ενότητας της ΓΓΕ-ΓΓΕ ενόψει οιανδήποτε κινδύνου.
Η Ένωση Ακολούθων Τύπου καλεί εκ νέου σε συνάντηση όλους τους συλλόγους σε τόπο και χρόνο που τους παρακαλεί να προσδιορίσουν.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η Αντιπρόεδρος Ιουλία Ελματζόγλου

Ο Γραμματέας Νίκος Νενεδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: