24 Οκτ 2008

Έξω τώρα η Πέμπτη Φάλαγγα.

Ο «επικοινωνιολόγος δικτατορίσκος» , «αυτοκτόνησε» ,παριστάνοντας στην Βουλή, τον Καραμανλή. Ο «γιος του Ταχυδρόμου» , προσπάθησε να παρεμβληθεί ανάμεσα στον ανιψιό ενός πρωθυπουργού και τον γιό ενός άλλου, και κατέρρευσε. Χωρίς «κονδύλια» και «παπαγάλους » , το «ταλέντο» του στέρεψε, και τον πρόδωσε στην κρίσιμη στιγμή. Ο «αρχιεπικοινωνιολόγος», κατέρρευσε από «επικοινωνιακό έμφραγμα».

Το «Σύστημα Ρουσόπουλου» τελείωσε. Το «Σύστημα», θα καταρρεύσει και στην ΓΓΕ-ΓΓΕ. Ώρα να τελειώνουμε και με τα «εξαπτέρυγα» του. Μαζί με τον «Υπερέμπιστο», θα «πάρουν πόδι» και ο «Σύμβουλος» και οι σύμβουλοι του Συμβούλου. Θα φύγουν μαζί του. Δεν μας χωράει όλους η Γραμματεία.
Το «οραματικό σχέδιο», του «στενού επικοινωνιακού κύκλου», για την οργάνωση, του προσωπικού του, Πανελληνίου προπαγανδιστικού μηχανισμού ,Βαλτοπεδόθηκε.

Πανικόβλητοι, οι «μυαλοπώληδες» του Σόρος, ετοιμάζουν διορθωμένο «σχέδιο». Δεν κατάλαβαν ότι έχουν καταστεί έκπτωτοι. Οι εισηγήσεις της «κοινοπραξίας» για τα Εθνικά Θέματα δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει. Το πραξικόπημα απέτυχε.

Έξω, τώρα,η Πέμπτη Φάλαγγα.

-Ας πάνε να τους πληρώσει 700.000 ευρώ η Open Society.
-Η ερώτηση του βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ.Γιάννη Διαμαντίδη ηταν μόνο η αρχή.
-Αν δεν φύγουν με το καλό, θα φύγουν με το ζόρι.


Με την Ελλάδα δεν παίζουμε

Η Νίκη θα είναι δική μας.
ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: