13 Οκτ 2008

Ανακοίνωση Του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ 27-03-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Του ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ
27-03-2008

αγαπητοί συνάδελφοι,
προσήλθα χθες, 26 Μαρτίου, σε συνάντηση «γνωριμίας», με τους «Αναδόχους του Έργου αναδιοργάνωσης της Υπηρεσίας», αφού προηγουμένως αρνήθηκα να συμμετάσχω σε απευθείας διάλογο με τους ιδιώτες αναδόχους. Από την πλευρά της εργοδοσίας παρευρίσκοντο ο πρόεδρος της «επιτροπής Παρακολούθησης» και ο κ. Ι. Αναγνωστόπουλος .

αγαπητοί συνάδελφοι,

σας καταγγέλλω την προσπάθεια της πολιτικής ηγεσίας των Γ.Γ. Επικοινωνίας και Ενημέρωσης να εμφανίσει έναν δήθεν διάλογο ως συμμετοχή των συνδικαλιστικών ενώσεων των δημοσιογράφων στον νέο οργανισμό.

Στη συνάντηση, οι δύο εκπρόσωποι της εργοδοσίας, ο νεαρός υπάλληλος της εταιρίας BRIDGE-IT και εξωτερικός συνεργάτης του επίκουρου καθηγητή του ΕΜΠ κ. Δημητρίου Ασκούνη, κ.Μωυσης Δαβιδ, δεν μου είπαν απολύτως τίποτε ουσιαστικό και προσπάθησαν να μου κάνουν «μαθήματα αναδιοργανώσεως».

Προσκληθήκαμε σε συνάντηση για να « υποβάλλουμε τις προτάσεις μας», χωρίς να μας έχει κοινοποιηθεί ούτε ένα έγγραφο από την ως τώρα διαδικασία.
Παράλληλα στην επιτροπή παρακολούθησης του έργου, συμμετέχουν ως «αριστίνδην μέλη» , ορισμένοι συνάδελφοι που επελέγησαν από την κυρία Παπαδά , και οι οποίοι δεν είχαν καν την ευαισθησία να ενημερώσουν τις συνδικαλιστικές τους Ενώσεις. Τους καταγγέλλω ,και τους καλώ να παραιτηθούν, εφόσον στην επιτροπή δεν συμμετέχουν εκπρόσωποι των δημοσιογραφικών Ενώσεων.

Ζήτησα από την ένωσή μας να παρέμβει για να τηρηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες.

Το ελληνικό κράτος δεν είναι η «παρέα» της κ. Παπαδά.

Περισσότερα στην συνέλευση……….
ο εκπρόσωπος των μελών της ΕΣΗΕΑ
Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: