24 Οκτ 2008

Ο Σύλλογος Προσωπικου πρός ΕΝΑΤ

24/10/2008

Προς: Ένωση Ακολούθων Τύπου
Κοιν.: Εκπρόσωπο των Δημοσιογράφων στην Ε.Σ.Η.Ε.Α.
Ένωση Πτυχιούχων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

ΘΕΜΑ: «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ»
ΣΧΕΤ.: «Το από 22.10.2008 έγγραφο της ΕΝ.Α.Τ.»

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο στην παρούσα φάση εκτιμά ότι πρέπει να αποχωρήσει άμεσα ο Σύμβουλος Αναδιοργάνωσης από την Υπηρεσία μας και έχει καταγγείλει με την από 23.10.08 ανακοίνωσή του τους υπεύθυνους των αδιαφανών διαδικασιών που ακολουθήθηκαν και της αναδιοργάνωσης.
Επίσης θεωρούμε ότι η αναδιοργάνωση της Υπηρεσίας πρέπει να αρχίσει από μηδενική βάση και σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο με Α.Π. 29 / 6.10.2008 έγγραφο του Συλλόγου μας όπου ρητά αναφέρεται ότι ολοκληρωμένη πρόταση για την δομή της Υπηρεσίας θα διαμορφωθεί από τα μέλη του Συλλόγου αφού λάβουμε υπόψη τις απόψεις των υπηρεσιακών παραγόντων και των Κλαδικών Συλλόγων.
Συμφωνούμε με την πρόταση για κοινή Στάση Εργασίας, με προϋπόθεση την σχετική βούληση προς αυτήν του σώματος της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3/11/2008 και το ανωτέρω περιγραφόμενο πλαίσιο.
Βεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την πεποίθησή μας για την αναγκαιότητα της Συνεργασίας Όλων των Εργαζομένων στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας-Ενημέρωσης όπως σας είχαμε προτείνει από την πρώτη στιγμή που εμείς μάθαμε για το σχέδιο της Αναδιοργάνωσης και πιστεύοντας στην ανάγκη εκσυγχρονισμού της Υπηρεσία μας, αναμένουμε τις δικές σας προτάσεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γιάννης Πάγγος .Ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Πατσέας





Δεν υπάρχουν σχόλια: