3 Φεβ 2009

Τώρα σωθήκαμε.........

Περιοδεία του γγ Ενημέρωσης Πάνου Λειβαδά στις ΗΠΑ
Συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες και στελέχη ομογενειακών φορέων όπως και επαφές με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης θα έχει ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης, Πάνος Λειβαδάς, στο πλαίσιο περιοδείας του στο Σικάγο, την Ατλάντα και την Ουάσιγκτον, που αρχίζει σήμερα. Κεντρικός άξονας των παρεμβάσεών του θα είναι η αντιμετώπιση της διεθνούς κρίσης από την ελληνική οικονομία και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα της Ελλάδας που ενισχύουν τον γεωπολιτικό ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.
Ο κ. Λειβαδάς θα συναντηθεί στο Σικάγο με τον Υπουργό Οικονομικών της Πολιτείας του Ιλινόι Αλέξη Γιαννούλια και τον Δήμαρχο της πόλης κ. Ντέιλι. Στην Ατλάντα θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Southern Centre for International Studies ενώ θα συναντηθεί και με ομάδα συντακτών του τηλεοπτικού δικτύου CNN. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ουάσιγκτον θα μιλήσει στο κέντρο Woodrow Wilson παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο η χώρα αντιμετωπίζει τη δύσκολη συγκυρία της οικονομικής κρίσης. Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί και στελέχη του Κογκρέσου.
Η επίσκεψη του κ. Λειβαδά θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με ομιλίες του στο Marymount University και σε εκδήλωση της πρωτοβουλίας Next Generation στην Εθνική Λέσχη Τύπου.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: