16 Ιαν 2009

Απίστευτο !!Κάλεσαν για να τους «διδάξει», τον δάσκαλο των «ταγμάτων επικοινωνίας» του ισραηλινού στρατού

Ρεπορτάζ από την καταγγελία του Εγκληματία- Επικοινωνιολόγου Eytan Gilboa.

Ο γενικός γραμματέας Eνημέρωσης, κ. Λειβαδάς και οι «επικοινωνιολόγοι» του, της Ένωσης Ακολούθων Τύπου, κάλεσαν για να τους «διδάξει», τον εγκληματία (του επικοινωνιακού) Πολέμου, και δάσκαλο των «ταγμάτων επικοινωνίας» του ισραηλινού στρατού Eytan Gilboa.

Το σεμινάριο με τίτλο «Διεθνείς Σχέσεις και Δημόσια Διπλωματία», έγινε σήμερα. Μια μέρα μετά τον βομβαρδισμό, του νοσοκομείου αλ-Κουντς στη Γάζα, των εγκαταστάσεων του ΟΗΕ, και του κτιρίου που στεγάζει τους ξένους ανταποκριτές.
Μια μέρα μετά δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, ότι «Στο πλοίο «Αρίων» υπάρχουν αναρχικοί με συμπάθειες προς τη «17 Νοέμβρη»,οι οποίοι είχαν συναντηθεί με την ηγεσία της Χαμάς σε προηγούμενη αποστολή και των οποίων ο στόχος δεν ήταν ανθρωπιστικός,αλλά πολιτικός».
Ένα δείγμα της «δημόσιας διπλωματίας» του κ. Eytan Gilboa.
το αποτέλεσμα των μαθημάτων του στο πανεπιστήμιο Bar-Ilan του Ισραήλ, μας δίνουν κάθε ημέρα οι «ρουφιάνοι» του συστήματος, που διαδίδουν ότι τα σκοτωμένα παιδιά στην Γάζα, είναι ζωντανά και το μακιγιάρει η Χαμάς, και η «σκύλα», εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού , που υποστηρίζει ότι « τα παιδιά μπαίνουν μπροστά στις σφαίρες».
Αυτόν τον άνθρωπο έφεραν. Το στέλεχος του παγκόσμιου παραμηχανισμού του ινστιτούτου Tavistock . Τον εγκληματία κατά της ενημέρωσης. Τον «οραματιστή» των ψευδογεγονότων. Και τον έφεραν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, που θα πρέπει να υπηρετεί την ενημέρωση του ελληνικού λαού.
Οργή και αγανάκτηση, προκάλεσε σε όλους αυτή η πρόσκληση.
Σήμερα το πρωί κατήγγειλε το σεμινάριο ο ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε την ακύρωση της εκδήλωσης διότι ο ομιλητής «ειναι πρώην σύμβουλος της ισραηλινής κυβέρνησης». Ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την κυβέρνηση και το ΠαΣοΚ, επειδή ήταν προγραμματισμένο να απευθύνει χαιρετισμό ο υπουργός Εσωτερικών κ. Πρ.Παυλόπουλος, ενώ έκανε παρέμβαση ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του προέδρου του ΠαΣοΚ κ. Δ. Δρούτσας.
Μετά από αυτό, ο μεν κ. Παυλόπουλος ακύρωσε τη συμμετοχή του, ο δε κ. Δρούτσας έστειλε επιστολή στην οποία σημείωνε: «Το δράμα που εκτυλίσσεται στα Παλαιστινιακά εδάφη δεν μου επιτρέπει να συμμετάσχω σε αυτήν την εκδήλωση. Κυρίως, όταν την ίδια ώρα στην Λωρίδα της Γάζας, από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς και την εισβολή ισραηλινών στρατιωτικών δυνάμεων, αφανίζονται εκατοντάδες άμαχοι, ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά, καταδικάζονται χιλιάδες άνθρωποι να διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες και βομβαρδίζονται μη στρατιωτικοί στόχοι, όπως κτίριο του ΟΗΕ και δημοσιογραφικές εγκαταστάσεις, ενώ στελέχη του ΠΑΣΟΚ διακινδυνεύουν τη ζωή τους προκειμένου να μεταφέρουν και να παράσχουν ανθρωπιστική βοήθεια» .
( Κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λέει και η παροιμία).
‘Έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας συγκεντρώθηκαν νεολαίοι του Σύριζα. Μέσα ήμασταν οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι εργαζόμενοι. Βγήκαμε έξω μιλήσαμε στα παιδιά και καταγγείλαμε την παρουσία του εγκληματία της παραπληροφόρησης, το τρομοκράτη της κοινής γνώμης.

Η ΕΝΑΤ και ο κ. Λειβαδάς συνέχισαν κανονικά το πρόγραμμά τους. Μάλιστα η κυρία Μπακογιάννη έστειλε τον εκπρόσωπο της, επί του Τύπου, για να τιμήσει με την παρουσία του, τον καθηγητή του ψεύδους και της παραπλάνησης.
Ο εγκληματίας του επικοινωνιακού πολέμου, κατήγγειλε πριν αρχίσει ομιλία του, τον αντισημιτισμό και την εκστρατεία κατά του Ισραήλ, και είπε ότι « δεν τον προσκάλεσε κανείς , ότι βρίσκεται σε ιδιωτική επίσκεψη , και ότι δεν εκπροσωπεί το Ισραήλ».
Η ομιλία του κ. καθηγητή, εξηγούσε γιατί θα πρέπει να τον προσλάβει η ελληνική κυβέρνηση. Συμβόλαιο έψαχνε ο άνθρωπος!!! ( Επίσης είπε ότι η πληροφόρηση στην Ελλάδα για τα όσα γίνονται στη Γάζα την μονόπλευρη.)
Μόλις τελείωσε σηκωθήκαμε οι δημοσιογράφοι και ζητήσαμε το λόγο. Μας το αρνήθηκαν.
Τότε είπα στον κ.Gilboa.
« Κάνατε λάθος. Η αντίδρασή μας δεν αφορά στον Ισραηλινό λαό. Αλλά
αφορά εσάς προσωπικά. Εσείς είστε εγκληματίας. Εγκληματίας κατά της ενημέρωσης. Εσείς δολοφονείτε τα παιδιά πριν από τις σφαίρες».
Ο συνταγματάρχης- Καθηγητής της Μοσσάντ , σηκώθηκε όρθιος και έξαλλος μου φώναζε sit down -sit down.
Του απάντησα, «κ. Αιχμαν, εδώ δεν είναι ο ισραηλινός στρατός, αλλά η ελληνική δημοκρατία ».
«Αυτό που κάνατε, είπα προς τον κ. Λειβαδά , είναι τεράστιο πολιτικό και επικοινωνιακό λάθος. Είναι έγκλημα κατά της Ελλάδας. Τον Gilboa πρέπει να κλείσουν στο Γουαντάναμο» .
Η εκπρόσωπος της ΕΣΠΗΤ συνάδελφος κ.Μπαρζέφκι, κατήγγειλε τη σφαγή των αμάχων στη Γάζα, και την πολιτική γενοκτονίας της ηγεσίας του Ισραήλ, και αποχωρήσαμε.
Τα μέλη της συντακτών γράψαμε στη συνέχεια την παρακάτω ανακοίνωση:
«Οι δημοσιογράφοι που εργαζόμαστε στις Γενικές Γραμματείες Ενημέρωσης- Επικοινωνίας καταγγέλουμε την Ένωση Ακολούθων Τύπου (ΕΝΑΤ) και τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης κ. Λειβαδά, που κάλεσαν στη Γενική Γραμματεία τον δάσκαλο των «ταγμάτων επικοινωνίας» του ισραηλινού στρατού Eytan Gilboa, την ώρα που συνεχίζεται η σφαγή των αμάχων στη Γάζα. Καταγγέλουμε και την παρουσία του εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών, που νομιμοποίησε πολιτικά την εκδήλωση.

Ο εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ και η εκπρόσωπος της ΕΣΠΗΤ, διερμηνεύοντας το κοινό αίσθημα, εξέφρασαν την αγανάκτηση των δημοσιογράφων για την εκδήλωση και τη συνεργασία με τον «γκουρού» της προπαγάνδας του ισραηλινού στρατού» .

Σπύρος Χατζάρας
Εκπρόσωπος των μελών της ΕΣΗΕΑ στο μεικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: