19 Ιαν 2009

Βρε τι λένε οι εγκληματίες (του επικοινωνιακού) πολέμου!!!!!

Ο Ολμέρτ, μετά από συμβολή των επικοινωνιολόγων, (Gilboa), είπε προς τους παλαιστίνιους στη Γάζα. «Δεν είμαστε εμείς οι εχθροί σας. Αλλά η Χαμάς.»
Το μήνυμα είναι σαφές. Το επαναλάμβαναν τα «δίκτυα» της «soft power» του Gilboa, 22 ημέρες. Τα παιδιά δεν τα σκότωσε ο στρατός του Ισραήλ, και οι βόμβες και οι σφαίρες των Ισραηλινών. Αλλά η Χαμάς . Oι βόμβες, ήταν ένα «επιχείρημα», στον… «διάλογο» του Ισραήλ, με τους ψηφοφόρους της Χαμάς.

Για τον «επιστήμονα» του επικοινωνιακού πολέμου.

« Προβλέπω μια γενιά από επιστημονικά ανδρείκελα. Μπορεί να ανακαλύψουν με τον καιρό ,όλα όσα είναι δυνατόν να ανακαλυφθούν αλλά αυτή η πρόοδος θα είναι μονάχα μια πορεία απομάκρυνσης από την ανθρωπότητα. Το χάσμα ανάμεσα σε αυτούς και τους ανθρώπους θα είναι τόσο μεγάλο, που κάθε κραυγή θριάμβου τους για μια καινούρια κατάκτηση να προκαλεί μια παγκόσμια κραυγή φρίκης» .

Γαλιλαίος-Μπ.Μπρέχτ.

ΥΓ. Ο κ. Γενικός με κοιτούσε αδιάφορα, βέβαιος για την ισχύ των Ισραηλινών και αμερικανικών όπλων, (αλλά και των απόψεων;). Ο κ. Βλαχάκης με την «εμπειρία» που διαθέτει, στη «διαχείριση κρίσεων», δεν είδε και δεν άκουσε τον καλεσμένο του «συνταγματάρχη» ,να ωρύεται σαν στρατοδίκης.

YΓ2 Όφειλαν , να ενημερώσουν την ελληνική κυβέρνηση, για το πλήρες βιογραφικό, του κ. «καθηγητού» προπαγάνδας και «δημόσιας διπλωματίας». Και δεν το έκαναν.
Παραπληροφόρησαν την κυβέρνηση; Θα ζητήσουν, από όλους μας συγγνώμη γιατί προσκάλεσαν στην «καρδιά» της ενημέρωσης, τον δάσκαλο των «ταγμάτων επικοινωνίας» του ισραηλινού στρατού;

ΥΓ3. Γιατί ορισμένοι επιμένουν Ισραηλινά;


Ο εκπρόσωπος στο Μεικτό.

Σπύρος Χατζάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: