22 Μαΐ 2009

Η Βαρβαρότητα του Club MargaritaNDoula (Μας) που διάλεξαν μια μάνα με τρία παιδιά για Εκπρόσωπο.

αγαπητοί συνάδελφοι,
Όπως γνωρίζετε ,αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητά για το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ με την Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων που στάθηκε πάντα στο πλευρό μας στη Γενική Γραμματεία.

Στόχος και ελπίδα μου να προσθέσω στα όπλα μας, μια θέση στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Ελπίζω στην υποστήριξη σας και την ψήφο σας για να το πετύχω.

Το καταστατικό της Ένωσης απαγορεύει στους υποψηφίους για το ΔΣ να είναι και υποψήφιοι για το Μεικτό.
Υποψηφιότητά υπέβαλαν ο συνάδελφός Σπύρος Μεταξάς, και οι συνάδελφοι Αθηνά Καμπάκογλου και Νατάσα Πλιάγκου.
Ο Σπύρος Μεταξάς αποσύρθηκε.
Η συνάδελφος Αθηνά ήταν παρούσα τα τελευταία χρόνια σε όλες τις συνελεύσεις, παρούσα και στην απεργία, και στο μπλόκο στο μπρίφινκγ του Αντώναρου.
Για το λόγο αυτό πρέπει να την υποστηρίξουμε όλοι μας. Έδειξε και απέδειξε την θέληση της και την ετοιμότητα της να αγωνιστεί για το κοινό καλό και τα κοινά μας επαγγελματικά συμφέροντα.

Η συνάδελφος Νατάσα, επειδή έχει τρία παιδιά, τα οποία είχαν προτεραιότητα, (και έτσι πρέπει), είχε εμπιστευθεί σε όλους εμάς, να υπερασπίσουμε τα επαγγελματικά της συμφέροντα. Γι' αυτό ήταν απούσα σε όλα, και δεν την κατηγόρησε κανείς.

Τώρα ξαφνικά αποφάσισε να εγκαταλείψει τα παιδιά της και να ασχοληθεί με την υπεράσπιση των συμφερόντων μας.
Είναι δική της απόφαση;

Νομίζω ότι χρειάζεται τη βοήθειά μας για να επιστρέψει στα παιδιά της και να απαλλαγεί από αυτό που της φόρτωσαν.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ1. Τον εκπρόσωπο μας τον επιλέγουμε εμείς. Οι δημοσιογράφοι. Και όχι ο Τασούλης, ο Γιαννάκης, και οι άλλοι από τον στάβλο της Margaritas.
ΥΓ2. Όλα επάνω στο τραπέζι και στο φως

1 σχόλιο:

ksipnistere είπε...

Προς το Blog σας

Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατοτιτα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr